Úton-útfélen

Kalandozunk.

A kezdő lépések - alapelvek

2009. január 05. 18:12 - gorbacsov

Utazásról fogok írni, annak bármilyen formájáról, legyen az magashegyi túra, bringázás vagy városnézés. A legelején tisztázok néhány alapelvet, amelyek garantálják, hogy ne csak egy újabb élményblog szülessen, hanem rendszerezett és hasznos információval tudjak szolgálni az olvasónak.

1. Olyan utakról írok le, amelyeket magam csináltam végig, így (a személyiségem okozta torzításokat leszámítva) tényleges tapasztalatokat adok közre. Ha mégsem, azt külön, nyomatékosan jelzem.

2. Elsősorban tényeket, adatokat, térképeket, kézzelfogható információt osztok meg, másodsorban a személyes tapasztalataimat, harmadrészt pedig az élményeimet. Ez nem egy énblog, a személyem nyugodtan háttérbe szorítható.

3. A saját képeimet használom. Ahol nem, ott jelzem.

4. A Google mindenki barátja, de azért majd linkelek is.

5. Nem válogatok, de kategorizálok. Amit hasznosnak tartok, az felkerül ide.

6. Bármelyik alapelvet felülvizsgálhatok, ha úgy tartja kedvem. Elvégre szükség van kiskapukra. Ez esetben persze előre szólok.

Olvass! 

1 komment
Címkék: mondom

A bejegyzés trackback címe:

https://utfelen.blog.hu/api/trackback/id/tr71859741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_nikk_ 2009.02.27. 15:37:35

mint már mondtam: tök jól sikerült az oldal!:) gratula te matula:****** várom a következő beszámolót, amin már énis ott voltam:) wehe
süti beállítások módosítása